Mange vil tro, at de vælter sig i luksus i forbindelse med deres arbejde, men de er jo mennesker lige som os andre. De kan godt lide god mad, og ja mange af dem vælger deres mad ud fra hvad der er i sæson. Der smager maden nemlig bedst, og den indeholder flest næringsstoffer.
Når mad er i sæson er der også en anden fordel, og det er, at den koster mindre i forhold til, hvad du får for dine penge.
Vær ikke bange for at lave mad til en kok
Kokke har det som så mange andre. Når de har fri har de ikke altid lyst til at bruge deres tid på at lave det, de også laver på arbejdet. Lige som os andre kan du også godt lide, at der er nogen, der gider lave mad til dem, og de forventer ikke, at du skal kunne det samme, som de kan.
Men gør i det mindste dig selv og dem en tjeneste og sørg for, at den mad, du tilbereder, er i en kvalitet, der er jer begge værdige.
Til gengæld har mange kokke en masse tips og tricks, du kan benytte dig af, så sug endelig til dig. Det kan lette din hverdag og give dig inspiration til sunde, nemme og velsmagende retter.
Det, du ikke må gå glip af
Det sagt, så vil rigtig mange kokke også have en idé om, hvad den bedste mad er. Lige som du har dine livretter, så har de det samme. Mange af dem vil ikke være mystiske, eksotiske og komplicerede retter, for alle kokke vil fortælle dig, at less is more, når det kommer til mad.
I denne artikel ka du for eksempel finde ud af, hvad Claus Meyer mener er de bedste fødevarer i hele verden. Du vil helt sikkert blive overrasket over, hvor simpelt og enkelt, det er.
Men mange af de retter, som de fleste af os godt kan lide er simple. Det handler om at udføre dem ordentligt med den nødvendige respekt for selve retten og for råvarerne. Derved får du det bedste ud af dem, og det sikrer den bedste ret med de ingredienser, du har til rådighed. Noget alle har lyst til at sætte tænderne i.